Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 26. helmikuuta 2013

26.2.2013 Tiistai - Jääkiekon SM-liiga

VEDONLYÖNTI

Eilisistä vedoista jäi voimaan yksi KalPan voittoon päättyvä tupla. Tänään heitän lisää bensaa tuleen eli laitan lisää rivejä SM-liigan otteluihin.

Päivän kohteet ja merkit:

8:SaiPa-TPS 1 <1,60>
SM-liiga
TPS:llä ei ole enää paljonkaan pistemotivaatiota. Lappeenrantalaiset taistelevat sensijaan vielä tiukasti pudotuspelipaikasta. SaiPalla on motivaatioetu, mutta nyös hirmuiset paineet saalistaa pisteitä. Luotan kuitenkin lähtökohtaisesti idän Sputnikkeihin - ykkönen.

12:HPK-JYP X <4,20> ja 2 <3,00>
SM-liiga
HPK on yhtenäinen joukkue, jolla on Mika Järvisen johdolla laadukas maalivahtiosasto. Jos joukkueen ote säilyy, niin se voi napata suoran pudotuspelipaikan. JYP on viime aikoina ollut erittäin tehokas, ja on jonkin verran kerrointaan todennäköisempi voittaja. Myös tasapelin kerroin kelpaa minulle - risti ja kakkonen.

16:Ässät-KalPa X <4,25>
SM-liiga
Ässät on ollut huikeessa pelivireessä. Se on saalistanut  kymmenen peräkkäistä voittoa - mikä on seuran ennätys. KalPan peli on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin. Tämän lisäksi kuopiolaisilla on pahoja hyökkääjähuolia. Salminen on viimeisin loukkantumisen takia poissaolija KalPan rosterista. Tämä nostaa Ässien suosikkiarvoa, ja on samalla nostanut tasapelin ja KalPan kerrointa. Savolaisten vastoinkäymisistä huolimatta, haen tässä kamppailussa vierasmenestystä. Eilisistä peleistä jäi kakkonen "elämään", joten nyt lisätään riveihin vielä risti.

Näistä asetelmista satsaan isolla panoksella, mutta muistaen varmistuksen. Matkaan lähtee tupla ja kaksi singleä. Panosta nämä kolme lappua imevät 100 euron edestä.

Tiistai 26.2.2013 - PITKÄVEDOT

Tupla: 8:SaiPa-TPS 1 <1,60>, 12: HPK-JYP X <4,20>; Kerroin 6,72; Panos 40€
Single1: 12:HPK-JYP 2 <3,00>; Panos 35€
Single2: 16:Ässät-KalPa X <4,25>; Panos 25€


2 kommenttia:

  1. Nyt ois ollut niitä tasapelejä-kaikki neljä tasan!!!

    VastaaPoista
  2. Näinpä se tietenkin kävi...focus oli jossain muussa kuin tasapelissä. -vaikka mulla kaksi tasapeliä olikin vedoissa mukana. Tuolla minimipanoksella mitä noihin olisin laittanut olisi tullut n. 4000 euroa - eli tuplajärjestelmä 12 eurolla, triojär. 8 eurolla ja kvartetti kybällä. eli kolmella kybällä 4 donaa!?? kvartetin kerronhan oli jo pelkästään jotain 310 eli siihen 20 kybää olisi tuonut jo kuusi tonnia....tää on tätä!!???

    VastaaPoista