Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

17.2.2013 Sunnuntai - Serie A ja NHL

VEDONLYÖNTI


Tänään joku tietää jotain mitä minä en tiedä. Yksi vaihtoehdoista on, että Vuoksenmaa on pistänyt rahan puhumaan. Yhdessä Serie A:n kohteessa on kerroin tippunut alkuperäisestä 2,7 yksikköä! - eli alkuperäinen kerroin 9,30, ja nyt 6,60. Tämä kohde on Napoli-Sampdoria, ja siinä merkki 2.

Tuo alkuperäinen kerroin olisi maistunut todella hyvin, mutta olin taas liian hidas. Sampdoria on viime aikoina pelannut hyvin ja kaatanut mm. Juventuksen. Pohdinnan jälkeen tuo nykyinenkin kerroin saa luvan kelvata. Laitan siis peliä sisään Sampdorian voitolle.

Toisena päivän tärppinä kokeilen Minnesotan huonon vaiheen päättymistä. Minnesotalla on edessä vaikea kotiottelu Detroitia vastaan. Haen ideamerkkinä Minnesotan voittoa kertoimella 2,15.

Tänään pelataan Täällä Pohjan Tähden alla kirjan Koskelan Jussin neuvo mielessä. Vanha Koskelahan ärähti pojalleen Akselille, kun tämä iltamyöhällä oli ruokakaapilla lihakupin kimpussa: "Jätä se lihakuppi rovehtimatta, täytyy sitä vissiin vielä tällä vuosisadallakin syödä". Tämä tarkoittaa tähän tilanteeseen siirrettynä sitä, että jaan riskiä, ja laitan Serie A:n ottelun käytännössä tukkoon. Kuitenkin painotan kohteessa singleä Sampdorian voitolle! Tämä jättää vielä ilmaan illalle option - jos Napoli häviää, niin teen lisäsinglen Minnesotan voitolle!

Tämä perin erikoinen kokonaisuus käsittää kolme tuplaa ja singlen. Panosta revitään panda-raukan selkäturkista 110 euron edestä.

Sunnuntai 17.2.2013 - PITKÄVEDOT


Tupla1: 40:X ,  127:1 ; Kerroin 9,35 ; Panos 15€

Tupla2: 41:1 ,  127:1 ; Kerroin 4,73 ; Panos 25€

Tupla3: 41:X ,  127:1 ; Kerroin 7,63 ; Panos 15€

Single: 40:2 ; Kerroin 6,60 ; Panos 55€





5 kommenttia:

  1. Hiton Ile - setä !
    Olisit sanonu eilen, että Nääsvillen maalia vartioi Pekka Rinne, The Best molari NHL:ssä.

    Mut never give up - periaatteella mennään etiäppäin ja heitän huntra egee Detroitille.

    I like TEXAS and TEXAS likes me, ainakin pokeris

    Kerro onnistuuko ylihullu 100 e tuhlaus, yea ?

    VastaaPoista
  2. No siinä eilisessä tietenkin olisi voinut kokeilla "parjattua! ristiä - ois se tuotnut sulle sen 190 egee.
    Itse pelasin tänään Minnesotaa ideapelinä, mutta onhan Detroit aina vahva. Detroit voittaa varsinaisella peliajalla ehkä n 33% todennäköisyydellä. Mitä muuten Texas tähän liitty? - Detroit on Michiganin osavaltiossa eli ihan eri suunnalla!

    VastaaPoista
  3. Detroit / Cadillac yhdistelmästä yhdistin Texasiin. MOKA ok.

    Mut onnistuuko toi pelini... HÄH?

    Detroit forever, yea

    sijaitkoon vaikka Canadassa LOL

    VastaaPoista
  4. Jaa..nyt kun luin tämän toisen kommentin,niin käsitin että et kysynyt neuvoa peliin, vaan minun olisi pitänyt se myös pelata omasta nettikassasta. Jos haluat pelata, niin veikkauksen nettipalvelusta se käyt kotisohvalta ihan itse, voin neuvoa miten se käy. - Nyt ei onneksi pelattu Detroitia. Minnesota pelasti minun oman sijoitukseni ja sain muutaman ylimääräisen kybän laitettavaski parempiin kohteisiin.

    VastaaPoista
  5. Siis nähtävästi meizin ei kande pelata noita pelejä, joihin
    ei ITSE pysty vaikuttamaan.

    Tyydyn pelaan Texasilaista pokeria ja vinoileen noille
    jenkeille ja ärsyttään niitä pelaamaan ALL IN... lol

    VastaaPoista