Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 21. helmikuuta 2013

21.2.2013 Torstai - Jääkiekon SM-liiga, Mestis, Elitserien

VEDONLYÖNTI

Tiistain ja keskiviikon tuplaveto karahti kiville Bluesin tappion myötä.

Pelikohteet 19.2. - 20.2.2013:
Peliitat-TUTO Hockey 1-5, Blues-Jokerit 1-2

Tänään jatkan tuhraamista jääkiekon parissa. Teen SM-liigaan pitkävetoviritelmän sekä minivakion, joka sisältää myös Mestistä ja ruotsin pääsarjaa, Elitserieniä.

Päivän minivakio ja pitkävetokohteet:

1: HPK-Blues X2   -- Pitkäveto: 29:2 <3,50>
SM-liiga
Bluesin taaperrus jatkuu. HPK on pelannut vahvasti - varsinkin kotonaan. Toisaalta espoolaisilla on ollut mukana myös epäonnea. Jos ja kun palaset loksahtavat kohdalleen, myös Blues saa maistella menestystä. Jaksan uskoa, että se momentum on tänään. Vakiossa Bluesin voitto varmistetaan ristillä, mutta pitkävedossa ei!

2: Pelicans-Lukko 1X2
SM-liiga
Kotijoukkue taistelee vielä pudotuspelipaikasta. Lukko sensijaan hamuaa kuuden parhaan joukkoon. Vaikeasti ennustettava ottelu. Pistän kohteen vakiossa umpeen.  

3: Tappara-Kärpä 1
SM-liiga
Tapparan kurinalaisuus on tasolla, jolla voidaan voittaa mestaruuksia. Kärpät on materiaaliltaan hieman vahvempi joukkue. Tapparan nykykunto on kuitenkin parempi - ykkönen. 

4: KalPa-JYP 1X2   -- Pitkäveto: 17:X <4,30>
SM-liiga
KalPa on hiukan parempi kokonaisuus kuin JYP. Kuopiolaisilla on kuitenkin tällä kaudella tökkinyt kotipeleissä. Ympäripyöreä ottelu, ja laitankin vakiossa kohteen tukkoon. Pitkävetoon laitan niukasti ylikertoimisen ristin. 

5: TPS-HIFK 2   -- Pitkäveto: 21:2 <2,00>
SM-liiga
Turkulaisten pelihuumori on vielä tallella, vaikka tilanne sarjataulukossa on epätoivoinen. HIFK konttasi edellisen pelinsä Pelicansia vastaan todella rumasti. Nyt on IFK:n aika pestä kasvojaan. TPS on tällä hetkellä arvaamaton vastus, mutta luotan kerrankin helsinkiläisiin - kakkonen kumpaankin pelimuotoon! 

6: Sport-Jokipojat 1
Mestis - puolivälierä
Vaasalaiset ovat ehkä hieman yllättäin sillassa joensuulaisten käsittelyssä. Sport on pakkovoiton edessä tai himoittu liigakarsinta jää haaveeksi tänä vuonna. Luotetaan, ettei Vaasan veri vapise vielä ainakaan tänään, vaan ratkaisu siirtyy seuraaviin peleihin - ykkönen.

7: Linköping-MODO 1X
Elitserien
Tasainen veljeskaksikko - Linköping on sarjassa viidentenä ja MODO kuudentena. Kotijoukkue on hienoinen suosikki, mutta varmistan ristillä.

Näistä aineksista teen pitkävetoon trion ja tuplajärjestelmän sekä minivakioon 36 rivin järjestelmän. Panoksia kuluu 25€+18€ eli yhteensä 43 euroa.

Torstai 21.2.2013 - PITKÄVEDOT JA MINIVAKIO

Pitkävedot

Trio: Kerroin 30,10Panos 10€

Tuplajärjestemä (3): Kertoimet 7,00 - 8,60 - 15,05Panos 5€/rivi = 15€

Minivakio 3


 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti