Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 24. marraskuuta 2012

24.11.2012 Lauantai - Englannin Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Viimeisimmät keskiviikkoiset Mestarien liigan vedot eivät tuoneet mitään uutta lisäarvoa. Neljästä haetusta tasapelistä osui yksi ja tappioputki sai jatkoa.

Keskiviikko 21.11.2012 vetokohteet: Dinamo K-PSG 0-2, Anderlecht-Milan 1-3, Ajax-Bor.Dortmund 1-4, Manchester C-Real Madrid 1-1

Tänään haen pelikassan lihotusta neljästä Englannin Valioliigan ottelusta. Southampton-Newcastle pelataan vasta huomenna sunnuntaina.

Päivän kohteet:

46: Everton-Norwich 2 <5,10> 
Huikean syksyn pelannut Everton näytti kuolevaisuuttaan häviämällä viime kierroksella piskuiselle Readingille. Vaikean syksyn pelannut Norwich on tällä hetkellä liigan kuumimpia. Paremman materiaalin Everton on selvähkö suosikki. Liverpoolilaiset eivät ole vielä kotonaan hävinnneet ja Norwichilta puuttuu vierasvoitto. Haen tässä tilastollista muutosta tapahtumiin - eli kakkonen.

50: Manchester U-QPR 2 <14,05>
ManU on megasuosikki. QPR on ollut koko kauden aivan kujalla, eikä mitkään merkit ole näyttäneet parannusta asian tilaan. Vierasjoukkue ei ole voittanut tällä kaudella kahdestatoista ensimmäisestä ottelusta ainoatakaan. Kaiken järjen mukaan City hoitanee ottelun kevyesti - MUTTA vieraskerroin ja se todennäköisyys, että QPR:n kauden avausvoitto lähestyy koko ajan antaa minulle "oikeuden" koettaa vierasyllätystä -kakkonen. (...huom! en ole menettänyt järkeäni!)

52: Wigan-Reading 2 <3,75>
Putoajaehdokkaiden keskiäisessä kohtaamisessa pisteillä on normaalia suurempi merkitys. Reading sai viime viikolla avausvoittonsa Evertonin kustannuksella 2-1. Wigan on lievä suosikki, mutta Reading on saanut uutta itseluottamusta - kakkonen!

139: Southampton-Newcastle U 2 <2,70>
Southampton on yksi putoajaehdokkaista. Välillä se on kuitenkin esittänyt ihan kelvollisia otteita ja on ottelun lievä kotisuosikki. Newcastel on parempi yhdistelmä. Vierasjoukkueelta puuttuu vielä vierasvoitto. Nyt on sen aika - kakkonen.

 Näistä neljästä kohteesta ruksailen tuplajärjestelmän, triojärjestelmän, kvartetin sekä yksittäisinä vielä tuplan ja trion. Panosta laitan yhteensä 38 euroa.

Lauantai 24.11. - PITKÄVEDOT

4-kohteen järjestelmät ja kvartetti

Tuplajärjestelmä (6 tuplaa): Kertoimet 10,12 - 71,65; Panos 3€/rivi = 18€

Triojärjestelmä (4 trioa): Kertoimet 51,63 - 268,70; Panos 2€/rivi = 8€

Kvartetti: Kerroin 725,50; Panos 2€

Tupla

Trio 

2 kommenttia:

  1. noista ei kyllä osu kun korkeintaan newcastle huomenna. kyllän näin on saletti

    VastaaPoista
  2. Kiitos hienosta ennustuksestanne (kuka sitten lienettekin?)!
    Kaikki meni ohi...myös se Uusilinna!
    Summa summarum..Päin P..tä menee!

    VastaaPoista