Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

18.11.2012 Sunnuntai - Serie A ja Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Vedonlyönnin alamäki jatkuu tasaisella vauhdilla. Tappioputket näkyvät tänä vuonna tuppautuvan vuoden loppukuukausiin. Eilisitä ideakohteista osui vain Readingin voitto - tämän vuoden ensimmäinen heille!
Ihmeellisin ja epämieluisin yllätys oli QPR! Sarjan ylemmän puoliskon kahinoihin arvioitu ja hyvällä pelaajamateriaalilla kalliisti koottu miehistö jatkaa ilman voittoa. Joukkue kärsi kotitappion surkeahkolle Southamptonille. QPR:n managerin, Mark Hughesin, potkut alkavat olla allekirjoitusta vaille valmiit!?


Lauantai 17.11.2012 vetokohteet: QPR-Southampton 1-3, Reading-Everton 2-1, Cardiff C-Middlesbrough 1-0

Tänään jatkan yllätyskohteiden jahtaamista jalkapallokentiltä. Kohteina on kolme ottelua, kaksi Serie A:sta ja yksi Valioliigasta.

Päivän kohteet:


31: Fiorentina-Atalanta 2 <6,75> 
Serie A: Fiorentina on materiaaliltaan Atalantaa vahvempi. Vierasjoukkueen alkukausi on kuitenkin ollut erinomainen ja sen menestyminen tässäkin ottelussa ei olisi maailman suurin ihme. VIeraskerroin on lievästi ylikertoiminen ja kokeilenkin kakkosta tähän kohteeseen.

35: Bologna-Palermo 2 <3,25>
Serie A: Kahden alisuorittaneen joukkueen kohtaaminen, jossa Bologna on surkeasta vireestään huolimatta niukka kotisuosikki. Palermo on perinteisesti yksi sarjan kotiriippuvaisimmista joukkueista. Palermo on kuitenkin ollut paremmassa iskussa ja haen tässä vierasjoukkueen tilastovoittoa - kakkonen!

61: Fulham-Sunderland 2 <4,85>
Valioliiga: Joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri kuin sarjataulukko väittää. Fulhamilla on alla viisi tappiotonta ottelua. Sunderlandin maajoukkuepelaajia vilisevästä kokoonpanosta löytyy potentiaalia Sunderlandilta puuttuu vielä vierasvoitto tältä kaudelta. Nyt mielestäni on tämän tilastollisen voiton aika - kakkonen tähänkin.

Näistä kolmesta kohteesta ruksailen tuplajärjestelmän ja trion. Panosta laitan yhteensä 20 euroa.

Lauantai 17.11. - PITKÄVEDOT

Tuplajärjestelmä (3 tuplaa)

Trio



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti