Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Sunnuntai 8.4.2012 - SM-liigan välierät - Englannin Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Onneksi olen itsepäinen ja muutokseen epäillen suhtautuva. Eilen painotin jääkiekon SM-liigan välierissä uutta lähestymistapaa. Täydensin kuitenkin vielä pelivalikoimaani perinteisellä tasapelivedolla. Summa summarum: ei ammattitaidolla, ei laskemalla ja tilastoja vertaamalla, ei asiantuntemuksella - vaan pelkällä TUURILLA. Eilisistä sommitelmista osui siis yksi tupla ja se toi pelikassaan 167,20 euroa. (+106,20€).

Lauantain vetokohteet: JYP-Jokerit 2-2 (X22.je 3-2 , Pelicans-Blues 1-1 (1X2) 1.je 1-2.

Eilisissä SM-liigan välierissä Jokerit (jonka jatkoonmenoa hehkutin!?) pelasi itsensä hankalaan asemaan. Se johti ottelua kaksi kertaa, mutta jyväskyläläiset tuli aina tasoihin - ja jatkoerässä ohi. Yhteistilanne on nyt 3-0 JYP:lle, ja helsinkiläisten lähtölaskenta on alkanut. Blues sensijaan kavensi kokonaistilanteeksi 2-1. Pelicans painosti ottelun jatkoerässä, mutta espoolaiset onnistuivat vastaiskussaan. Huomenna Bluesilla on mahdollisuus tasoittaa tilanne ottelusarjassa. Eilisistä arviota finaaliparista täytynee nyt hieman tarkentaa, eli mitä ilmeisemmin SM-liigan mestaruus tulee olemaan Lahden ja Jyväskylän välinen vääntö. Näistä kahdesta on hankala hakea suosikkia, mutta olisiko Pelicansin veikkaaminen kovinkaan kaukaa haettu. No...katsotaan nyt ensin välierät, voihan finaaleissa olla myös Blues ja Jokeritkin - välierät ovat vielä kesken!

Tänään palataan jalkapallon pariin. Päivän pelitarjonnasta valitsin kaksi Englannin Valioliigan ottelua; Manchester U-QPR ja Arsenal-Manchester C. Näistä otteluista teen vapaavalintaisen järjestelmän (4 tuplaa). Panoksia laitan yhteensä 40 euroa.

Sunnuntai 8.4.2012 - Englannin Valioliigan vetokohteet ja merkit.

10: Manchester U-QPR (+2) X <4,15> ja 2 <2,55>
Tasoero joukkueiden välillä on suuri, ja mestaruudessa kiinni oleva Manchester United on ottelun suursuosikki. QPR on kuitenkin parantanut otteitaan ja ottanut viime aikoina voitoillaan kovia päänahkoja. Ottelun tärkein kysymys on kuinka hyvin lontoolaisten puolustus pysyy organisoitumaan Untedin vahvaa hyökkäystä vastaan. Maalejahan QPR:n hyvä hyökkäyskalusto pystyy tekemään ketä vastaan tahansa. Luotan siihen, että QPR häviää korkeintaan kahdella maalilla tai ettei ManU pysty voittamaan. Lapuille laitan tasoitusvetoina (+2 QPR:lle) ristin ja kakkosen.

25: Arsenal-Manchester C X <3,40> ja 2 <2,70>
Molemmat menettivät arvokkaita pisteitä viime kierroksella,mikä lisäsi entisestään huippuottelun panoksia. City on materiaaliltaan vahvempi, mutta kotietu teke Gunnersista niukan suosikin. Todenäköisyys sille, että City voittaa tai ottelu päättyy tasan on 61 prosenttia. Kokeilen tässä ottelussa tasapeliä, sekä Cityn voittoa.

Sunnuntai 8.4.2012 - PITKÄVETO

Vapaavalintainen Jär.(tupla)(4): 10: Manchester U-QPR (+2) X <4,15> ja 2 <2,55>,
25: Arsenal-Manchester C X <3,40> ja 2 <2,70>; Kertoimet 6,88 - 14,11; Panos 10€/Rivi = 40€



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti