Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Perjantai 6.4.2012 - Englannin Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Eiliset arvalilut jääkiekko semifinaaleiden tasaisuudesta ei ollut kaukaa haettu, vaikka vedonlyötivoittoja ei kertynytkään. SM-liigassa Pelicans ja JYP ottivat niukat voitot. Kumpikin joukkue siirtyi ottelusarjassa 2-0 johtoon. Ruotsin Elitserienin viimeisen välierän ratkaisu siirtyi viimeiseen otteluun, kun AIK tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 3-3.

Torstain veto-ottelut: Blues-Pelicans 1-3 (X), Jokerit-JYP 2-3 (X), AIK-SKellefteå 2-1 (X). 

Tänään pitkänäperjantaina jatkan Via Dolorosaa yhdellä ottelulla. Ainut kohde on Englannin Valioliigan ottelu, Swansea-Newcastle. Kohteesta tehdää kaksi singleä, jossa painotetaan Newcastlen voittoa. Panoksia laitetaan pienen nousun toivossa 60 euroa.

Perjantai 6.4.2012 - Englannin Valioliigan singleveto

24: Swansea-Newcastle X
<3,25> ja 2 <2,75>

Swansea on ollut kotonaan pääosin erinomainen, vaikka se viime kotiottelussaan hävisi Evertonille. Newcastle on laadukkaampi joukkue, mutta siltä vaaditaan kovan luokan onnistuminen, jotta se hakisi Walesista voiton. Swansea on niukka suosikki. Itse näen ottelun perin tasaisena, jota myös keskinäinen otteluhistoria puoltaa. Kumpikin joukkue on viime aikoina välttänyt tasapelit. Nyt voi siis olla tilastollisesti tasapelin aika - lapulle siis merkiksi risti. Newcastle on kuitenkin ollut viime aikoina todella vahvassa vedossa, joten laitan ristin lisäksi toiseksi merkiksi todennäköisemmän vierasvoiton, jota myös painotan!
 
Perjantai 6.4.2012 - PITKÄVETO

Single 1: 24: Swansea-Newcastle X <3,25>; Panos 20€

Single 2: 24: Swansea-Newcastle 2 <2,75>; Panos 40€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti