Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Keskiviikko 4.4.2012 - Jääkiekon SM-Liigan välierät

VEDONLYÖNTI

Eilisissä jääkiekkokoitoksissa ei arvioimaani tasaisuuutta ollut kuin Brynäsin ottelussa. Huhtikuun kolmas vetopäivä meni kahden edeltävän malliin - harakoille!

Liigakarsinnassa Ilves varmisti liigakiekkoilun jatkumisen omalta osaltaan. Ilves voitti Sportin puhtaasti 4-0 ja vaasalainen uho ei riittänyt pitkälle. Ilves vei ottelusarjan lopulta voitoin 4-1.
Ruotsin välierissä Brynäs lunasti kotivoitollaan finaalipaikan ja Skellefteå otti 3-2 johdon ottelusarjassa AIK:ta vastaan.

Tiistain veto-ottelut: Ilves-Sport 4-0 (X), Brynäs-Frölunda 4-2 (X), Skellefteå-AIK 8-2 (X)

Tänään alkaa jääkiekon SM-liigan välierät ja ne otan heti vedonlyöntiurakan kohteeksi. Muodostan näistä taistoista tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitan lapuille yhteensä 21 euroa.

Keskiviiko 4.4.2012 - SM-liigan välieräottelut ja merkit pitkävetoon

5: Pelicans-Blues X <4,40>
Pelicans on rankattu tämän otteluparin suosikiksi. Mielestäni näissä otteluissa ei mitään suursuosikkia ole. Pudotuspelit ovat runkosarjaan verrattuna ihan oma maailmansa, kuten Kuopion Kalpa joutui katkerasti kokemaan Bluesin käsittelyssä. Pelicans on kotonaan hienoinen suosikki. Runkosarjassa Blues oli kutenkin otteluparin kunkku. Se voitti molemmat ottelut lahdessa ja kahdesti espoossa, häviten vain yhden ottelun viidestä. Haen legendaarisesti tasapeliä.

13: JYP-Jokerit X  <3,85> 
Jyväskylälle tuli puolivälierissä paha takaisku, kun sen ykkösase ja liigan paras puolustaja Sami Vatanen loukkantui ja hänen kautensa on täten paketissa. Yksi mies ei tietenkään sotaa voita, mutta ainakaan tämä ei paranna JYP:n mahdollisuuksia. Jokerit pelasi viisaasti ja hyvin HIFK:ta vastaan. Tuskin helsinkiläisten pelintaso on hävinnyt mihinkään, joten sitä voisi pitää otteluparin hienoisena suosikkina. Runkosarjassa neljästä keskinäisestä ottelusta  kolme meni jatkoajalle ja se neljäskin päättyi niukasti 3-2 Jokereille. Otteluvoitot menivät tasan 2-2. Luvassa pitäisi olla siis erittäin tasainen taisto. Haen tässäkin ratkaisun siirtymistä jatkoerään eli ristiä.

4.4.2012 Keskiviikko - PITKÄVEDOT

Tupla: 5: Pelicans-Blues X <4,40>, 13: JYP-Jokerit X  <3,85>; Kerroin 16,94; Panos 10€

Single 1: 5: Pelicans-Blues X <4,40>; Kerroin 4,40; Panos 5€

Single 2: 13: JYP-Jokerit X  <3,85>; Kerroin 3,85; Panos 6€


  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti