Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Veikkausliiga ja Jääkiekon SM-Liiga 28.9.2011 - Vedonlyönti

VEDONLYÖNTI

JYP jatkoi eilen rämpimistään Jääkiekon SM-liigassa ja putosi viimeiselle sijalle (Lukko-JYP 4-1). En tiedä mikä mättää!? Ongelmia tietenkin on ja pahoja, senhän osoitti jo Dufvan ulosmarssi kahden ottelun jälkeen. JYP:llä on kuitenkin potentiaalia ja se nousee varmasti ylöspäin kun kaikki palaset loksahtaa paikalleen. SaiPa otti eilen makean 3-0 voiton Ilveksesta ja pelasti panokseni lähes täytenä takaisin (+13,80€, -1,20€).

Tänään Jalkapallon Veikkausliigassa on mitalien jaon kannalta kummallekin osapuolelle tärkeä ottelu: TPS-JJK. JJK on kolme pistettä Turkulaisia edellä ja kiinni pronssimitalissa. Jyväskyläläiset ovat taas kolme pistettä jäljessä toisena olevaa Turun Interiä. Tänään uskon TPS:n iskuvoimaan kotona. JJK ei ole hävinnyt seitsemään otteluun ja uskon TPS:n olevan nyt niin hyvässä iskussa että Jyväskyläläiset saavat pitkästä aikaa maistaa tappion karvasta kalkkia. Pelaan kotivoittoa kertoimella 1,95.
Toinen ottelu valitaan Jääkiekon SM-Liigasta; Kärpät-Blues. Kärpät on aloittanut kautensa hyvin ja on kolmantena samoilla pisteillä KalPan ja sarjaa johtavan Jokereiden kanssa. Kaikilla kolmella on 5 ottelua ja 13 pistettä. Blues on niinikään viisi ottelua pelanneena seitsemässä pisteessä ja sijalla 7. Kärppien kotiedusta ja ennakosuosikin asemasta huolimatta, odotan ottelusta tasaista. Haen kohteeseen ideatasapeliä kertoimella 4,20. Näistä kahdesta kohteesta teen yhden singlen ja yhden tuplan. Panosta laitetaan 11 euroa.

KESKIVIIKKO 28.9.2011 - PITKÄVEDOT




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti