Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Valioliiga Lauantai 24.9.2011 - Vedonlyönti ja Jalkapallon Suomen Cup finaali 2011

VEDONLYÖNTI

Eilen ei JYP:n nousu alkanut, joten tassuun ei jäänyt mitään. Hienoa oli se, että KalPan lento jatkuu vakaana, HIFK kaatui Niiralan montussa 4-1. Toivottavasti Kalpan vauhtii pysyy tasaisena, eikä pitkiä tappioputkia pääse syntymään. Olisikin aika päästä finaaliin, edellisestä onkin aikaa 20 vuotta. Silloin olin itse katsomassa osan peleistä paikan päällä. Kevääseen on kuitenkin viellä paljon aikaa ja otteluja.


Tänään yritetään nousua neljällä altavastaajan ylikertoimisella merkillä. Otteluja on kolme ja ne kaikki ovat Englannin valioliigasta: 8:Manchester City-Everton , 50:Wigan-Tottenham ja 54:Newcastle U-Blackburn.

8: Manchester City-Everton 2 <9,10>
Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäilystäkään. Manchester City on tällä kaudella ehdoton Manchester Unitedin ykköshaastaja (toinen ehkä Chelsea). City on aloittanut vahvasti ja kilpeä haalistuttaa vain yksi tasapeli alkukauden otteluista, muut se on voittanut. Everton ei kuitenkaan ole ihan jalaton ryhmä ja kun vierasvoitosta annetaan kerroin 9,10, niin onhan sitä yritettävä.

50:Wigan-Tottenham 1 <4,30> ja X <3,40>
Vierasjoukkue Tottenham ottelun selvä suosikki. Wigan on yksi putoajaehdokkaista, mutta ei tässä ottelussa ihan vailla mahdollisuuksia. Tottenhamin ylivoimasta huolimatta haetaan yllätys ristiä ja ykköstä. Ristiä painotetaan kuitenkin enemmän.

54:Newcastle U-Blackburn 2 <5,05>
Newcastle ei ole vielä onnistunut häviämään otteluakaan. Tilillä on kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Blackburnin pelimoraali ja -kunto on alkanut parantua huonon alun jälkeen. Tilastoista löytyy myös sellainen fakta, että Newcastle ei ole pystynyt kun yhteen tasapeliin joukkueiden viidessä viime kohtaamisessa, muut on Blackburn vienyt.

Näistä viritellään kolme singleä, tuplajärjestelmä (3 x tupla) ja kaksi trioa. Euroja kuluu 20,30.

LAUANTAI 24.9.2011 - PITKÄVEDOT




JALKAPALLON SUOMEN CUP - FINAALI

KuPS-HJK

Sonera Stadium, Helsinki - klo 15:30

Suomen Cup-mestari ratkaistaan tänään iltapäivällä Helsingissä. KuPS lähtee hakemaan kolmatta mestaruuttaan. Edellinen on vuodelta 1989. HJK on pokannut pytyn kymmenesti. Viimeksi Cup-pokaali suunnisti Helsinkiin 2008. TV2 näyttää ottelun suorana kello 15:20 alkaen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti