Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Serie A

 
VEDONLYÖNTI

Tänään heitän tuleen valmentajaa vaihtaneen joukkueen Serie A:sta. Tukea valitsemalleni Chievon voitolle hain Urheilusanomien vinkistä.


4187: 1 ChievoVerona – Atalanta 5,10
Serie A Chievon kriisi on melko lailla maksimaalisella tasolla. Pistepussi on rangaistuksen myötä yhä miinuksella, mutta nousua voi nyt managerinvaihdoksen myötä olla luvassa. Gian Piero Ventura on kova tekijä penkin päähän ja pelaajisto takuulla syttyy ja kunnioittaa uutta valmentajaansa. Syttymisvaara on selkeä veronalaisilla. Laatupelaajia on lasaretissa. Giaccherini, Djordjevic, Tomovic ja Cacciatore ovat sivussa.

Atalanta on myös täydellisessä kriisissä. Pettymyksien putkessa mennään ja peliesitykset ovat tasoltaan laskeneet kuin lehmän häntä, kun itseluottamus on murskaantunut. Vaikka sarjan pohjakastissa majaillaan, edellyttää bergamolaisten materiaali ylempään keskikastiin heittämällä, joten sarjataulukko vääristelee joukkueen kyvykkyyttä. Maaottelutauko saattoi tehdä henkisen nollaamisen kannalta hyvää. Kokoonpanotilanne on varsin hyvä, joskin Masiello ja Varnier ovat sivussa.

Atalanta on joukkueista selvästi laadukkaampi, mutta Chievolla on potentiaalia managerimuutosten jälkeen kiusata normaaliakin enemmän. Selvää peliä on turha odottaa, mutta Atalanta toki laatuedun myötä Veronassa suosikki on. Maalimäärää asetellaan normaaliksi. Vedoissa voidaan kokeilla Chievon voittoa.

Matkaan laitoin singlen 20 eurolla.

Sunnuntai 21.10.2018 - PITKÄVETO

Single



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti