Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Valioliiga & Serie A

VEDONLYÖNTI

Eilinen päivä oli lopulta voitollinen pienen live-lisäyksen ja Kalpan yhden maalin voiton myötä.
Kokeilen välillä omien aivoitusten sijaan onnistumista Urheilulehden vinkkien avulla.

Sunnuntain vetokohteet:

9552: 1 Udinese – Atalanta 3,60
Serie A
Udinese otti riemukkaan 1-0 vierasvoiton Sassuolosta ja oli myös otteiden valossa kentän parempi osapuoli. Vaihteeksi joukkue sai myös mitä ansaitsi, sillä epäonni on seurannut Udinesea alkukauden aikana. Friulilaiset ovat olleet kotonaan todella runsasmaalinen – maaleja on nähty yli neljän keskiarvolla. Toki noista lukemista tullaan alaspäin kauden edetessä ja Juventus-ottelun kahdeksan maalia vääristävät, mutta viihdyttävästä joukkueesta on kyse. Udinesessa on potentiaalia sarjasijoitusta parempaan. Avauksen toppari Samir on pelikiellossa, mutta muita merkittäviä poissaoloja ei rasitteena ole.

Atalanta kaatoi Veronan viikolla kotona 3-0 lukemin ja oli myös tapahtumien valossa selkeästi parempi – tosin kahden maalin voitto olisi ollut varmasti reilumpi lopputulema. Aktiivisuuteen pyrkivä joukkue on reissussa selvästi defensiivisempi, mutta materiaaliltaan toista luokkaa isäntiä kovempi. Vierailla on ensi viikolla edessä Euroopan liigan ottelu Apollonin vieraana, joten kierrätystä lienee luvassa tiiviin ottelutahdin vuoksi.

Udinesella olisi tässä kohtaa sauma parannella sijoitustaan entisestään, sillä Atalantan eurokiireiden vuoksi yllätyssauma on olemassa. Luvassa pitäisi olla viihdyttävä, eläväinen ja aaltoileva ottelu, jossa laadukkaita maalipaikkoja nähdään kummassakin päädyssä. Pelissä on saumat runsasmaalisempaan otatukseen, mikäli vieraat uskaltavat pelata edes vähän vahvuuksillaan. Atalanta on pikkusuosikki, mutta vedoissa kiinnostaa Udinese.

9557: 2 Leicester – Everton 3,40
Valioliiga
Manageria vaihtanut Leicester piristyi tilapäisesti vakanssia vetävän Michael Appletonin debyytissä ja haki hyvällä esityksellä Swanseasta 2-1 voiton. Nyt piristynyttä ilmettä tahdotaan ehdottomasti todistella myös kotiyleisölle. Näyttöhaluja pitäisi siis löytyä.

Evertonin heikko kauden aloitus maksoi alkuviikosta manageri Ronald Koemanin työpaikan. Hollantilainen ei vain saanut puhkuttua puhtia sinänsä ihan laadukkaaseen kokonaisuuteen. Tilapäisenä managerina debytoi tähän matsiin David Unsworth. Korkean tason näyttöhalut ovat selviö. Sairaslistalla jatkavat pitkäaikaispotilaat.

Voitonnälkää puhkuva Everton ottanee matsin hallintaansa. Vähän ovat tekemiset kysymysmerkkejä, kun penkkien päässä istuvat tuoreet miehet ja molemmat haluavat nyt tulosta. Ei tähän nyt uskalla suurta suosikkia arvioida, Leicester vain niukka sellainen. Vedoissa aiheuttaa kiinnostusta Evertonin onnistuminen.
 
******************
Näistä kahdesta kohteesta tein tuplan ja kaksi singleä. Panosta riveille meni yhteensä 30 euroa.

Sunnuntai 29.10.2017 - PITKÄVETO

Tupla & Single x 2




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti