Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Serie A

VEDONLYÖNTI

Update

Loppuillaksi laitoin vielä matkaan tuplan ja kaksi singleä 30 eurolla. Vihjeen pelaamiseen löysin Urheilulehden sivulta.

Keskiviikon Serie A:n kohteet:

9212: 1 ChievoVerona – Milan 3,35 
Serie A 
Chievo otti todella maukkaan derbyvoiton lopulta 3-2 lukemin ja oli kentällä parempi osapuoli. Tappioton putki on venähtänyt Perparim Hetemaj’n kipparoidessa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Pelillisesti vahvasti sekä valmiina esiintyneen Chievon pitäisi ehkä hieman vielä terävöittää puolustuspelaamistaan. Joukkue on fyysinen ja tekee valtavan määrän töitä otteluissaan, suurella sydämellä. 

Milanin vire on heikko. Jopa mestaruustaistelua haistelemaan kaudenalusrankingeissa ennakoitu joukkue on ilman voittoja neljään peliin. Edelliskierroksen maaliton kotitasuri heikompaa Genoaa vastaan katkaisi sentään tappioputken, mutta esitys oli jälleen vaisu. Maalipaikoille murtautuminen tuntuu olevan todella vaikeaa, eikä joukkue ollut esityksen valossa kuin hivenen Genoaa parempi. Toki Bonuccin 25. minuutin ulosajo vaikutti tekemiseen oleellisesti. Oli miten oli, joukkue osaa myös ailahdella. Bonucci on nyt siis pelikiellossa. Laitapakki Conti on sairastuvalla. Alakerran tilanne on hieman haastava, sillä vaihtoehdoista myös Antonelli sekä Paletta ovat todennäköisesti sivussa. 

Chievon fyysisyys ja terrierimäinen pelitapa ovat yleensä myrkkyä Milanin kaltaiselle joukkueelle. Näin ollen vaikeata vierasreissua on lupa odotella. Chievo antaa varmasti tarkoituksella pallonhallintaa vieraille ja kyttää vastaiskuja. Markkina on liikkunut voimakkaasti isäntien suuntaan – ja aivan syystä. Toki Milan jää vielä pikkuiseen suosikkiasemaan. Pieni vetomielenkiinto herää isäntien suuntaan. Maalimäärän suhteen hypätään vähämaalisempaan kelkkaan. 

9217: 2 Sassuolo – Udinese 3,70
Serie A 
Sassuolo otti säilymistaistelun kannalta todella maukkaan 1-0 vierasvoiton SPAL:sta. Avausmaali tuli heti kärkeen ja senkin jälkeen Sassuolo oli kentällä selvästi parempi kokonaisuus. Ansaittu voitto. Cassata otti aivan pelin lopussa punaisen ja on tästä pelikieltoisena sivussa. Isännillä on ollut tällä kaudella suuria haasteita viimeistelyn kanssa. Joukkue heikentyi tälle kaudelle ja taistelee alemmassa keskikastissa. Alakerrasta Timo Letschert ja Christian Dell’Orco jatkavat sivussa. 

Udinese kärsi kunnon tukkapöllyn Juventuksen isäntänä, vaikka sai pelata liki 70 minuuttia ylivoimalla. 2-6 tuli tauluun. No, ei Udinese ihan noin purjeessa ollut, mutta tappio oli kuitenkin suht ansaittu. Friulilaisten ottelut ovat olleet hyvin runsasmaalisia ja itse asiassa joukkue on ollut myös hyvin epäonninen. Otteet ovat olleet sen verran hyviä, että pisteitä olisi otteiden valossa kuulunut ansaita enemmän. 

Kahden tasavahvan joukkueen kohtaamisessa marginaalit ovat kohtalaisen pieniä. Udinesella on ottelussa selkeä yllätyssauma pitkälti parempivireisen hyökkäyskaartin ansiosta. Sassuolon voitto toteutuu selvästi alle kerran kahdesta, jolloin vieraille on tarjolla lievää ylikerrointa. Maalimäärän suhteen noustaan hiuksenhienosti runsasmaalisempaan kelkkaan. 


Keskiviikko 25.10.2017 - PITKÄVETO

Tupla & Single x 2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti