Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kakkonen

VEDONLYÖNTI

Perjantai illan ratoksi  haen pikkupanoksella vetomenestystä kotimaisesta jalkapallosta. Mielipiteeni yhtyy taas kerran Urheilusanomien kanssa.

Kakkosen jalkapallokohde:

1: 2 JJK-Villiketut – OTP 3,45
Kakkonen C 
Putoajakandinaattien keskinäisessä ovat pisteet normaalia tärkeämpiä. OTP pelasi kauden viisi ensimmäistä matsia tekemättä maaliakaan. Viime pelissä Närpeksen isäntänä oli sitten aivan eri ääni kellossa. Oululaiset takoivat kolme maalia, mutta se riitti vain 3-3 tasapeliin. Peliesitys oli kuitenkin kauden paras ja tämä valoi joukkueeseen itseluottamusta. Piristymisen takana ovat myös toukokuun lopussa tehdyt muutokset valmennuksessa. Voitonnälkä on suuri.

JJK:n junioreista pääosin koostuva Viiliketut avasi puolestaan viime kierroksella voittotilinsä kun heikko KajHa kaatui vieraissa 1-0 lukemin. Nuori joukkue sai voitosta totta kai itseluottamusta.

Kohdejoukkueiden perustasoihin en saa mainittavampaa eroa. Tärkeistä pisteistä pelaaminen tuo vielä omat yllätysmomenttinsa. Arvioin Villiketut vain pieneen suosikkiasemaan. Vetoihin maistuu OTP:n 3,45 voittokerroin.

****************
Tein singlen 10 eurolla.


Perjantai  9.6.2017 - PITKÄVETO

Single





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti