Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Confederations Cup 2017

VEDONLYÖNTI

Confiderations Cupissa alkavat tänään välierät ottelulla Portugali-Chile. Toinen välierä Saksa-Meksiko pelataan huomenna. Urheilusanomat pelaa vähämaalisuutta - mikä on hyvä lähtökohta. Itse valitsen tähän mennessä hyvin tuottaneen tasapelin.

Päivän vetokohde:

3192: X Portugali – Chile 3,05
Confederations Cup, välierä. 
 Portugali oli lopun viimein alkulohkossaan varsin vakuuttava ja marssi kivuttomasti välieriin. Avauspelissä hapuillut puolustuspelaaminen saatiin Venäjää ja Uusi-Seelantia vastaan kuntoon eikä kahdessa viime pelissä päästetty maaliakaan. Cristiano Ronaldokin jatkaa loistovireessä, joten siinä mielessä ennusmerkit ovat hyvät.

Chile ei aivan parastaan saanut alkulohkossa irti, mutta Australiaa vastaan onnistuttiin nousemaan tappioasemasta tasapeliin, mikä takasi jatkopaikan. Laatuahan Chilellä löytyy rosterista vaikka millä mitalla. Nyt kun niin sanotut tosipelit alkavat, voi tämä joukkue olla erittäinkin vahva. Chilehän on yleisesti ottaen oikein hyvä turnausjoukkue, joka ei sula pudotuspeleissä.

En saa joukkueiden välille käytännön tasoeroa. Markkina on alkulohkojen esitysten perusteella arvioinut Portugalin paremmaksi, mutta nyt tekeminen muuttuu totisemmaksi ja marginaalit pienentyvät. Maalimäärällisesti ollaan selvästi alle 2,5 maalin lähtökohdassa. Veikkaukselta vetoihin otetaankin pienimaalisuutta.

*************
Matkaan lähti single pelikassaa pyöristäen 32,20 eurolla.

Keskiviikko 28.6.2017 - PITKÄVETO

Single






2 kommenttia:

  1. Oikeassa olit: kyllä se näihin kv-turnausten pudotuspelien huippujoukkueiden peleihin tuo tasuri on hyvä valinta!!

    VastaaPoista