Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 6. toukokuuta 2017

Jääkiekon MM-kisat 2017 & Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Eilen heittelin käteisvetoja lähes jokaisessa kaupassa ja kioskissa käydessäni. Suomen 3-2 voitto Valko-Venäjästä toi lopulta "huiman" 5 euron nettovoiton.
Tänään jatkan pikkulappujen viljelyä. Jääkiekon lisäksi kohteena on motivaatioveto Valioliigasta. Vihjeissä käytin Urheilusanomien asiantuntemusta, mutta varsinaisia vetoja viilailin "pandamaiseen" suuntaan.

Lauantain vetokohteet:

1963: X Norja – Ranska  4,30
1963: 2 Norja – Ranska  2,65
MM-kiekko 
Annetaan tässä kohteessa iso painoarvo Ranskan kotiedulle. Sinänsä joukkueenakin on Ranskalla kisoissa ihan käyttökelpoinen nippu. Ei Norja ole suuremmin edellä. Kyllä tällä koostumuksella ja kotihurmoksella haastetaan puolivälieräpaikka. Tuota paikkaa ajatellen on tämä Norjan ja Ranskan keskinäinen hyvin merkittävässä asemassa.

Ennakkoasetelma on hyvin tasainen. Ranska saa marginaalisen suosikkiaseman. Vetoihin maistuvat kisaisäntien onnistumiset oikein hyvin. Veikkauksella paukkuu markkinatoppeja.

1931: X Latvia – Tanska 4,10
MM-kiekko 
Mitään mainittavampaa tasoeroa ei jengien väliltä löydy. Tanska nyt on etukäteen ajatellen marginaalisesti vahvempi. Panos on tässä avausmatsissa jo molemmilla varsin suuri. Pudotuspelipaikka vaatii tästä voittoa. Putoamistakin ajatellen voi näillä keskinäisen matsin pisteillä olla merkitystä.

Ennakkoasetelma on luonnollisesti tasainen. Vähämaalisuuttakin sopii odotella. Veikkaukselle riittää tasapelikerroin 4,10 jännäripeleihin. Maailmalle voi kokeilla Latvian venymisiä.

1559: 1 Swansea – Everton 2,70
Valioliiga 
Motivaatioetu menee 10-0 isännille. Swansealla on matkaa säilymiseen kaksi pistettä. Ero on isompikin, jos Hull on voittanut iltapäivällä kotonaan Sunderlandin. Voittoja siis kaivataan ja kipeästi. Evertonilla puolestaan ei ole enää pelattavaa. Toffees tulee sarjassa seitsemänneksi. Evertonin motivaation puute on näkynyt matkapeleissä ja vierailusta Liberty stadionille saattaa hyvinkin muodostua pannukakku.

Toffees antaa vielä tasoitusta avainpelaajien loukkaantumisten myötä. Puolustuksesta ovat sivussa Seamus Coleman sekä Ramiro Funes Mori ja keskikentältä Aaron Lennon, James McCarthy sekä Morgan Schneiderlin. Swansilta uupuvat edelleen kokeneet Wayne Routledge ja Angel Rangel.

Everton on selvästi Swanseaa vahvempi kokonaisuus, mutta tällä motivaatioasetelmalla saan kyllä isännät niukkaan suosikkiasemaan. Swansin voittokertoimet maistuvat vedoissa.
******************************
Näistä kolmesta kohteesta tein tuplan ja viisi singleä. Panosta koko yritelmälle kertyi 30 euroa.

Lauantai 6.5.2017 - PITKÄVETO

Tupla


Singlet 1-2


Single 3


Single 4






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti