Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Jääkiekon MM-kisat 2017 - Saksa ja Ranska

 
VEDONLYÖNTI

Urheilusanomat oli jälleen kanssani samoilla linjoilla. Teinkin illan ensimmäisiin jääkiekkoihin vedon samalla idealla, muta erilaisella teknillisellä toteutuksella. Haen jumbona lohkossaan olevan Valko-Venäjän menestystä pienellä panoksella.

Illan 1. jääkiekkokohde:

3899: 2 Sveitsi – Valko-Venäjä 4,30
3899: X Sveitsi – Valko-Venäjä 4,40
MM-kiekko
Valko-Venäjän pistepussi on vielä avaamatta, mutta vastassa ovatkin olleet ennakolta lohkon kolme ykkösmaata Kanada, Tshekki ja Suomi. Valkovenäläisten kisat alkavat käytännössä tästä matsista. Pudotuspelipaikkakin on vielä aivan mahdollinen. Samoin on putoaminenkin. Pistenälkää pitäisi siis löytyä.

Sveitsi on laadukkaampi kokonaisuus ja saa selvähkön suosikkiaseman. Alppimaan sankareille lasketaan kuitenkin rasitukseksi eilen pelattu kuluttava Ranska-matsi. Sveitsi sai matsista pisteen. Taisto pudotuspelipaikasta jatkuu siis kiivaana. Ottelurasitusta eilisestä on laskettava.

Sveitsi on nipuista parempi, mutta ei ole ihmeitä tässä turnauksessa esittänyt. Valko-Venäjä tuppaa ailahtelemaan, mutta kykenee hyvänä päivänään haastamaan kyllä Sveitsin.

Sveitsi saa selvähkön suosikkiaseman., mutta kerrointarjonnan puolesta maistuvat vetoihin mieluiten Valko-Venäjän onnistumiset. Itse painotan valkovenäläisten voittoa, ja tasurilla haen panosta takaisin.
**************************

Matkaan lähti 2 singleä, ja panosta niille laitoin pelikassaa tasaten 13,80 euroa.

Keskiviikko 10.5.2017 -PITKÄVETO

Single 1

Single 2






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti