Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 11. helmikuuta 2016

Serie A & EHT

VEDONLYÖNTI

Eilinen jo tiistaina jätetty veto kasvatti pelikassaa reilulla satasen nettovoitolla. Ohimeno oli aika lähellä, sillä Tappara oli jo kahden maalin tappiolla kolmannessa erässä.

Tänään luotan Urheilusanomien vinkkeihin.

Matkaan lähti 60 eurolla tupla ja single.

Torstain pitkävetokohteet

224: 2 Lazio – Hellas Verona (+1) 2,55
Serie A
 Lazio ei ole viime aikoina saanut mairittelevia tuloksia aikaiseksi, mutta pelillisesti roomalaiset ovat pelanneet lähelle omaa perustasoaan kuitenkin. Viime kierroksella Genoan vieraana ottelutapahtumia hallittiin, mutta savua ei kuitenkaan saatu halki. Puolustuspelaaminen taivaansinisillä oli timanttista eikä Genoa päässyt juuri lainkaan maalipaikoille. Kaudesta uhkaa kuitenkin tulla selkeä pettymys, sillä europaikoille pääsemiseksi vaadittaisiin kovaa venymistä loppupätkän aikana. Voi hyvinkin olla, että Laziossa satsataan poikkeuksellisesti myös Euroopan liigaan, joka jatkuu ensi viikolla jälleen. Kokoonpanotilanne on tuttuun tapaan synkkä. Avainpelaajista sivussa ovat loukkaantuneet keskikentän pohjamiehet Lucas Biglia ja Ogenyi Onazi, puolustaja Stefan Radu sekä oikean laidan Dusan Basta. Pelikielto pitää sivussa keskikentältä Marco Parolon ja muistetaan että lasaretissa on lisäksi korvaavia pelaajia sekä pitkäaikaispotilaita.

Veronalla pelillinen kriisi ei enää puske päälle ja itseluottamustakin on saatu onnistumisten kautta lisää. Nousua pohjilta ollaan tekemässä. Atalantasta napattua voittoa seurasi kotitasapeli Interiä vastaan, josta tosin jäi paha maku suuhun, kun kahden maalin johtoasema onnistuttiin menettämään. Hellas kuitenkin vastaavilla peliesityksillä tulisi vielä nousemaan kuiville. Rosterista puuttuvat edelleen loukkaantuneet puolustaja Samuel Soyprayen sekä keskikentän Federico Viviani. Lisäksihän lasaretista löytyy rotaatiohyökkääjä Luca Siligardi. Pelikielto pitää keskikentän Luca Marronen sivussa.

Lazio on laadukkaampana joukkueella Olimpicolla pelin suosikki, mutta taivaansinisten kokoonpanohuolet sekä Veronan piristyminen puhuvat vieraiden puolesta. Maaliodottama on normaalia hieman suurempi. Tämä johtuu osin siitä, että Verona pyrkii riskilläkin hakemaan kolmea pistettä tukalan sarja-asemansa vuoksi. Veronan yllättely maistuu vetoihin varsin mainiosti jälleen.

639: 2 Tshekki – Venäjä, lopullinen voittaja 2,25

EHT 
Kyseessä on tuplamaaottelun avausosa, mikä pelataan Tshekeissä. Tshekki oli Venäjän turnauksessa Suomi-tappion jälkeen hyvässä lyönnissä ja kaatoi Ruotsin 3-1 ja Venäjän 4-2. Helsingin turneessa Venäjä kaatui myös, 4-3 lukemin, joten pieni niskalenkki tshekeillä on äitikarhusta. Isäntien puolustus on tunnetusti tiivis, mutta hyökkäyspelaamisen suhteen joukkue on viime vuosiin nähden huomattavasti aktiivisempi ja liikkuvampi. Venäjän turnaukseen nähden kokoonpano elää taas, maalivahdeista jatkaa vain ykkönen Furch. Puolustus näyttää taas tasapainoiselta, kun taas hyökkäyspäässä useampi kotimaan sarjassa pelaava saa näyttöpaikan.

Venäjä oli kotiturnauksessaan todella vaisu ja hävisi koko kisan, vaikka möyhensikin Leijonat peräti 8-1. Kokoonpano oli kova, nyt näyttöpaikkoja saa myös muut. Venäjä ailahtelee todella paljon, mutta nyt on odotettavissa, että joukkue on kurinalaisempi. Taitavan ja tulivoimaisen joukkueen takana maalivahtipeli on kuosissa, mutta puolustus on taas suurin kysymysmerkki.

Kotiedun myötä Tshekin pitää olla tähän kohtaamiseen pieni suosikki. Toki tasainen vääntö tästä on jälleen luvassa, päivän vire ja tahtotila ratkaisevat paljon. Tunnetta ottelusta ei pitäisi puuttua. Maaliodotusarvo on kohtaamisessa viiden häkin kantturoilla.

Venäjän lopullisesta voitosta tarjottu 2,25 kerroin riittää marginaalisen panostuksen jännärivedoksi.


Torstai 11.2.2016 - PITKÄVEDOT

Tupla

Single





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti