Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 16. toukokuuta 2013

Jääkiekon MM-Kisat 2013 - IIHF World Championship 2013


Puolivälierät

Helsinki, klo 13:15
Tulos alkulohkossa: 5-3

Venäjää on johtanut näissä kisoissa kaksikko Radulov-Kovaltshuk kyseenalaisella Pepsi-asenteellaan.  Yksi artisti liittyy vielä joukkueeseen: Aleksander Ovetshkin. USA:lla on yritteliäs ryhmä, jota vielä TJ.Oshie saapuu vahvistamaan. Venäjällä on taitavammat yksilöt, mutta USA saattaa pelata paremmin joukkueena.
ARVIO: Luvassa maaleja - Venäjä tekee pari enemmän ja menee välieriin.

Tukholma, klo 15:45
Tulos alkulohkossa: 5-2

Sveitsi on ollut kisojen sensaatio - seitsemän ottelua, seitsemän voittoa. Sveitsi pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella. Tshekki on alkanut herätä kisojen edetessä. Tshekki antoi myrskyvaroituksen ja raivasi tiensä puolivälieriin "teurastamalla"  Norjan 7-0. Tshekki on saanut lisää laadukkaita vahvistuksia: Plekanec ja Zidilicky.
ARVIO: Tässä parissa tapahtuu teesi: voita oikeat ottelut. Tshekki on herännyt ja ei varmasti kärsi asenneongelmasta (enää). Sveitsi taipuu, Tshekki jatkaa. 

Helsinki, klo 18:30
Tulos alkulohkossa: 2-0

Luvassa tasainen ottelu. Suomen on noustava edellisestä Latvia ottelusta tasolleen, tai noutaja tulee. Slovakia on hyvä ryhmä, mutta on Suomen tapaan pelannut epätasaisesti. Slovakian pelitavan pitäisi sopia leijonille - mutta nyt tarvitaan tehoja. Raanta pelaa Suomen maalilla ja samanlainen onnistuminen kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa vienee Suomen jatkoon.
ARVIO: Jännitysnäytelmä, jonka vie Suomi.

Tukholma, klo 21:15
Tulos alkulohkossa: 3-0

Kanadalaisia kiinnostaa MM-kulta kuuden vuoden tauon jälkeen. Vaahteralehtiryhmä on urheilullinen, terävä ja suoraviivainen. Ruotsi on pelannut aneemisesti ja varsinkin maalinteko on ollut suuri ongelma. Sedinin veljekset ovat tulleet auttamaan joukkuetta - mutta riittääkö se?
ARVIO: Ruotsi tekee Ruotsit ja taistelee itsensä jatkoajalla tai rankkareilla jatkoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti