Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 9. toukokuuta 2013

9.5.2013 Torstai - Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI

Eilisessä tulosvetokohteessa, USA-Suomi, leijonat pelasi turnauksen parhaan pelinsä. Jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli! Jenkit tekivät maalit ja voittivat 4-1. Tulosvetoani ajatellen amerikkalaisten maalintekointo meni yhdellä yli veikkaamastani, ja tulosveto laput menivät sinne minne muutkin viime päivinä - eli saunan sytykkeeksi.

Tulosvetokohde  8.5.2013 (1/1): 
USA-Suomi 4-1

Tappio seuraa siis tappiota vedoissani. Kuitenkin tältäkin päivältä löysin lisää rahanhukkaa eli pelattavaa. Lapuille löysin kaksi kohdetta jalkapallon kotimaisesta Veikkausliigasta: FC Honka-RoPS ja KuPS-TPS.

Päivän vetokohteet,  ke 8.5. - Veikkausliiga - 2kpl

FC Honka-RoPS
FC Honka on aloittanut kautensa heikosti. Espoolaiset ovat usein hallinneet palloa, mutta maalinteko on tökkinyt pahasti. Neljästä ottelusta Hongalla on vasta yksi piste. Lappilaiset ovat aloittaneet kautensa voitolla, tasapelillä ja kahdella tappiolla. Nyt on espoolaisten momentum ja se ottaa kotivoiton - lapuille ykkönen!
26:FC Honka-RoPS 1 <1,85>
KuPS-TPS 
Kuopiolaiset ovat saaneet neljästä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden "hikisen" pisteen. KuPS:lla ja valmentaja Esa Pekosella on kova kiire päästä voittoihin kiinni. TPS on saanut neljästä ensimmäisestä ottelusta kaksi voittoa ja kaksi on päättynyt tappioon. TPS on parempi joukkue, mutta kuopiolaisilla on kotonaan hyvät mahdollisuudet avata voittotilinsä. Uskon savolaisten rikkovan kuparisen voittosarakkeessaan - ykkönen!
42:KuPS-TPS 1 <3,05> 

Näistä kotimaisista "potkupalloista" teen tuplan ja singlen. Panosta riveihin laitan yhteensä 77 euroa.
Torstai 9.5.2013 - Pitkävedot

Tupla:26:FC Honka-RoPS 1 <1,85>, 42:KuPS-TPS 1 <3,05>; Kerroin 5,64; Panos 35€
Single:26:FC Honka-RoPS 1 <1,85>; Panos 42€

  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti