Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Maanantai 1.4.2013 - SM-liigan välierät

Jääkiekon SM-liigan välierät

(ensimmäiset ottelut 1.4. - tarvittaessa viimeiset 12.4.)
(paras seitsemästä eli neljällä voitolla finaaleihin)


Runkosarjan kakkonen vastaan kymmenes. Marssijärjestyksen pitäisi olla selvä? Niin piti olla puolivälierissäkin Lukon taistellessa Jokereiden kanssa, mutta toisin kävi. Tappara koki ison menetyksen kun Barkov joutuu jättämään tämänkertaisen leikin kesken loukkaantumisen takia. Tapparan miehistö ei kuitenkaan yhtä miestä kaipaa, vaan se on tällä hetkellä mestarisuosikki mumber uno! Lukkoa ei pidä kuitenkaan väheksyä ja sillä on  omat mahdollisuutensa., kuten puolivälierät osoittivat. Vehanen on maalilla voittava maalivahti ja tämä enteileekin tiukkoja välierämatseja.
Arvio: Tappara finaaleihin voitoin 4-2.


Ässien hurmos ei näy loppuvan. Se hoiteli KalPan lopulta yllättävänkin helposti. JYP oli myös omassa välierätaistossaan vakuuttava. Ässien maalilla loistanut Raanta on paljon vartijana. JYP on fyysinen ja iso joukkue jolla myös on hyvä veräjänvartija, Tuomas Tarkki. JYP on pudotuspelikokemuksineen joukkueista hieman parempi. Luvassa pitäisi kaiken järjen mukaan olla vähämaalisia vääntöjä. Jatkoaikoja siis luvassa?
Arvio: JYP finaaleihin voitoin 4-3.


 VEDONLYÖNTI

Laitan tänään pienet vedot kummankin välieräkamppailun kautta. Pelimuotona on pitkäveto, ja haen näihin ensimmäisiin peleihin jatkoerää - lapuille siis ristejä tasapelien merkeiksi. Näistä lähtökohdista teen tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitan kybän per rivi - eli yhteensä 30 euroa.

Maanantai 1.4.2013 - PITKÄVEDOT


Tupla:45:X, 51:X; Kerroin 17,18; Panos 10€

Single1:45:X; Kerroin 3,95; Panos 10€

Single2: 51:X; Kerroin 4,35; Panos 10€

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti