Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 6. huhtikuuta 2013

6.4.2013 Lauantai - Valioliiga

VEDONLYÖNTI 

JYP ei ollut eilen armaani, koska Ässät oli se germaani - siis joka pisti rivit sileeksi ja samalla jyväskyläläiset maalein 4-1. Eiliset SM-liigan välierä vedot eivät siis onnistuneet, ja suurehko panostus hävisi taivaan tuuliin.

Perjantai 5.4. - Vetokohteet (1/2): 
Tappara-Lukko 3-0, JYP-Ässät 1-4 

Tänään kokeilen englantilaista "potkupalloa". Löysin lauantailta ja sunnuntailta neljä Valioliigan kohdetta joita kokeilen. Illan SM-liigan välieriin palaan mahdollisesti kun olen tietoinen ensimmäisen pelikohteeni pelillisetä edistymisesta - eli onko Reading voittanut Southamptonin?

Päivän kohteet ja merkit

3: Reading-Southampton 1 <2,85>>
VALIOLIIGA
Readingin peli on ollut viime aikoina enemmän tai vähemmän sekaisin. Joukkue on tippunut sarjajumboksi ja on yksi varmimmista putoajaehdokkaista
. Joukkue vaihtoi valmentajaa ja tämä saattaa parantaa esityksiä. Vierailija Southampton on pelannut viime aikoina vahvasti, ja on ottanut hienot kotivoitot Chhelseasta ja Liverpoolista. Tässä kokeilen kuitenkin valmentajaansa vaihtanutta kotijoukkuetta - tilastoykkönen.
 
37:West Bromwich-Arsenal <3,35>
VALIOLIIGA
Tasoero on tässä otteluparissa selvähkösti Arsenalin eduksi. West Bromwichilta ovat kaytännössä europaikat karanneet, eikä sen "kiima" ole niin kova kuin vierailijalla. Kotijoukkue taistelee kuitenkin kotonaan, eikä vierailija pääse helpolla - risti!
 

39:Stoke-Aston Villa X <3,20>
VALIOLIIGA
Ottelun asetelma on erittäin mielenkiintoinen. Kuntonsa hukannut Stoke on valumassa kohti kiivainta säilymistaistelua. Aston Villa on ensimmäisen putoajan paikalla, neljä pistettä Stokea perässä. Panosta pelistä ei siis puutu. Ottelussa ei ole suurta suosikkia, joten tasapelin kokeilu on perusteltua - risti.

141:Chelsea-Sunderland 2 <10,15>
VALIOLIIGA
Chelsea taistelee vielä raivokkaasti paikasta Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille. Selvästi laadukkaammat siniset ovat suuria suosikkeja Stamford Bridgellä putoamiskurimukseen ajautunutta Sunderlandia vastaan. Sunderland on vaihtanut valmentajaa. Puikkoihin on asettunut ristiriitaisena persoonana tunnettu Paolo Di Canio. Olen perinteisesti kokeillut joukkueita heti valmentajavaihdoksen jälkeen, enkä nytkään tee poikkeusta. Lisäksi Veikkauksen tarjoama kerroin (10,15) on mielestäni ylikerroin ja muutenkin kokeilemisen arvoinen. Laitan lapuille siis rohkeasti Sunderlandin vierasvoiton - eli lapulle kakkonen!?

Näistä asetelmista tehtailen kvartetintrion sekä tuplajärjestelmän. Panosta laitan yhteensä 45 euron edestä. 

Lauantai 6.4.2013 - PITKÄVEDOT
 
 Kvartetti: 3:1, 37:X, 39:X, 141:2; Kerroin 310,10 ; Panos 5€ 

Trio: 3:1, 37:X, 39:X, 141:2; Kerroin 30,55 ; Panos 10€ 

Tuplajärjestelmä(3): 3:1, 37:X, 39:X; Kertoimet 9,12-10,72; Panos 10€/rivi=30€




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti