Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 23. helmikuuta 2012

Torstai 23.2.Torstai - Jääkiekon SM-liiga ja Mestiksen Playoffs

VEDONLYÖNTI

Panda piti vähän pitemmän pelitauon ja kävi bambumetsän kätköissä pyörimässä. Tähän jouduttiin ottamaan vähän rahaa pelikassasta, sillä myöskään tarjoilu PubiPandassa ei ole ilmaista. Vähän jätettiin kuitenkin pelaamista varten ja tänään jatketaan.

Viimeisistä peleistähän (To 9.2) ei osunut kuin se yksi EHT:n Single, Ruotsi-Tshekki X <4,50>.  Panosta oli 5€ - joten voittoa jäi tassuun 22,50€.

Tänään kokeilen perin erikoista peli-ideaa jääkiekon SM-liigasta ja Mestiksestä. Pääsarjan otteluna on Tappara-Ilves, josta haen ideatasapeliä kertoimella 4,15. Mestiksessä on sensijaan käynnissä jo pudotuspelit. Sieltä kohteena on ottelu, K-Vantaa-Jukurit. Jukurithan voitti runkosarjan ja vantaalaiset olivat kahdeksansia. Tämän on joukkueiden neljäs kohtaaminen ja mikkeliläiset voivat katkaista sarjan tänään. Se onkin todennäköistä, mutta edellinen peli Mikkelissä oli tasainen. Tässä haen siis hyväkertoimisia kotijoukkueen voittoa ja ottelun tasapeliä. Ykkösestä saa kertoimen 4,40 ja tasapelistä 4,85. Näistä asetelmista tehdään kolme singleä ja kaksi tuplaa. Panoksia survotaan ainakin vielä tänään, kohtalaiset 35 euroa.

Torstai 23.2.2012 - PITKÄVEDOT

Single 1

Single 2 - 3

Tupla 1 - 2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti