Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tammikuun Vedonlyönti, Yhteenveto - Serie A ja Valioliiga 1.2.2012


VEDONLYÖNTI - YHTEENVETO

Ensimmäinen kuukausi vuotta 2012 on nyt takana. Harrastukseni - nimeltään urheiluvedonlyönti tuli ainakin vielä tammikuun aikana halvaksi. Kävi nimittäin semmoinen vahinko, että jäin jonkin verran voitolle. Tässä julkaisen yhteenvedon, jossa näkyy päivittäiset panostukset ja palautukset, sekä tietenkin palautusprosenttti ja lopputulos.

TAMMIKUU


VEDONLYÖNTI - 1.2.2012 Tiistai

Tammikuun viimeiset jääkiekkovedot menivät pitkin kaukalon suojaverkkoja. Neljästä vetokohteesta osui vain yksi, Kärpät-Lukko 1-1. Täten sunnuntainen voitonkeräily muuttui jälleen tappion karvaaksi kalkiksi.

Tänään keskiviikkona löytyy jälleen pelattavaa. Kaikki neljä löytämääni kohdeottelua ovat isokertoimisia ja täten harvemmin osuvia. Kuitenkin kaikki ovat mielestäni hyviä kohteita, kun otetaan huomioon tämän hetken loukkaantumistilanteet, vire/kunto, sekä pelkästään tilastolliset seikat. Kohteista kaksi on jalkapallon Englannin valioliigasta ja kaksi Italian pääsarjan eli Serie A:n futista. Kohteista loihdin triojärjestelmän, tuplajärjestelmän, kvartetin ja trion. Panoksia kuluu yhteensä 35 euroa.

Päivän kohteet ja merkit:

30: Aston Villa - QPR  2 <4,75>
Prosentit 52 - 26 - 22%
Villa on kotonaan selvä suosikki. QPR on Mark Hughesin valmennuksessa piristynuyt, eikä ole vailla mahdollisuuksia.Kokeillaan QPR:n nostetta ja hyvää vieraskerrointa. Laitan lapuille luottavaisena kakkosen.

34: Inter - Palermo 2 <8,20>
Prosentit 65 - 22 - 13%
Tässä ottelussa Inter on suursuosikki, ja on pieni ihme jos se ei voita. Palermo on saanut vihdoin ja viimein pelinsä pakettiin ja voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Uskon tässä  ihmeeseen eli siihen, että Palermo ottaa ensimmäisen vierasvoittonsa.

37: Udinese - Lecce 2 <7,10>
Prosentit 60 - 22 - 18%
Udinese on viime viikkoina kärsinyt avainpelaajien poissaoloista. Udinese ei ole vielä hävinnyt liigapeliä kotonaan. Lecce voitti sunnuntaina kotonaan Interin, ja on pienessä nosteessa. Kokeillaan tilastollista vierasvoittoa.


46: Bolton- Arsenal 1 <5,25>
Prosentit 22 - 27 - 51%
Alakastissa painiva Bolton on nostanut itseluottamustasoaan liigavoitolla Liverpoolista ja cupvoitolla Swanseasta. Arsenalin peli on todella tahmeaa, ja siltä vaaditaan parannusta otteisiin, jotta se voittaisi edes Boltonin. Luotetaan kotijoukkueen tähdelentoon vielä kerran ja laitetaan merkiksi ykkönen.

Keskiviikko 1.2.2012 - PITKÄVEDOT

Triojärjestelmä: 30: Aston Villa - QPR  2 <4,75>, 34: Inter - Palermo 2 <8,20>37: Udinese - Lecce 2 <7,10>, 46: Bolton- Arsenal 1 <5,25>; kertoimet 177,05 - 305,65;  panos 2€/rivi = 8€
 
Tuplajärjestelmä: 30: Aston Villa - QPR  2 <4,75>, 34: Inter - Palermo 2 <8,20>37: Udinese - Lecce 2 <7,10>, 46: Bolton- Arsenal 1 <5,25>; kertoimet 24,93 - 58,22;  panos 2€/rivi = 12€

Kvartetti: 30: Aston Villa - QPR  2 <4,75>, 34: Inter - Palermo 2 <8,20>37: Udinese - Lecce 2 <7,10>, 46: Bolton- Arsenal 1 <5,25>; kerroin 1451,86 ;  panos 10€

Trio: 34: Inter - Palermo 2 <8,20>37: Udinese - Lecce 2 <7,10>, 46: Bolton- Arsenal 1 <5,25>; kerroin 305,65 ;  panos 5€






10 kommenttia:

  1. Danke yhteenvedostasi, josta käy ilmi, että
    teikällä ollut "suht" hyvä tuntiliksa,,,

    Radikaalisuutta kehiin kuuskutonen, yeah !!!

    VastaaPoista
  2. Olen aika monta kertaa sanonut näillä sivuilla - ETTÄ TÄMÄ ON HARRASTUS! ja jos voittoa jää..saatika tulee niitä isoja ...niin hyvä...jos ei SO WHAT!?

    VastaaPoista
  3. On minunkin mainittava jotain. Herra Pali (oletan nimimerkin perusteella, että Herra) -kyllähän tuo lähes kymmenen prosentin tuotto sijoitetulle pääomalle on siinä hyvän rajamailla..jollain korkeakorkoisellahan tuotto on 2-3% -lähdevero, eli tahdon sanoa ettei tuo nyt ihan perseelleen ole mennyt .Käsittääkseni juuri tuo palautusprosentti ratkaisee. Jos kuukausituotto olisi 10% niin sellainen joka pystyy sijoittamaan 100000/kk (olettaen että pal% on aina väh.10%) jää vuodessa 120 000 voitolle? (tämä on siis teoriaa) Ja Herra IluVonille myöhästyneet synttärionnittelut! terveisin Esko.P

    VastaaPoista
  4. Fucking saivartelua tyypit, Täysillä kehiin,,,

    Paljos jo täytit uncel-Iljushin ? Joko 40?
    Onnenpotku perseelles on lahjani, hehee

    VastaaPoista
  5. 46 Täytin. Ei taida olla saivartelua...taitaa olla urheiluvedonlyönnin realiteettiä....jolla haetaan jatkuvuutta!! Ja tietenkin jatkuvaa tuloa...! Ei vaan meinaa mulla onnistua..pitäs olla kärsivällinen! Mitä en aina ole ja pelaan liikaa!!! OMA MOKA!

    VastaaPoista
  6. Hittooko siinä kitiset kärsivällisyydestä,,, HÄH???
    Metsästäjille se on OK, mut rahaa jahtaaville EI!!!

    Kiteyttämisellä on maagista taikaa,,, Usko, tai älä.

    Isot rahat saa pelaamalla epätodennäköisyyksiä, yea?

    VastaaPoista
  7. VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS!! Kun ottaa pään ulos perseestä ja katsoo noita minun pelejä---niin HUPS siellähän haetaan yleensä ylikertoimia eli???? JA TIEDOKSI..Isoja rahoja ei saa hakemalla epätodennöisyyksiä...VAAN KERTOIMIA JOIDEN TODENNÄKÖIDYYS TODELLISUUDESSA ON PARMEPI KUIN PELINTARJOAJAN ANTAMA! Esimerkki,,,Jos veikkaus antaa kohteelle kertoimen 4,00 ja tietoihin ennen peliä jne. perustuen pelaaja laskee osumistodennäköisyydeksi 33% niin kertoimenhan pitäisi olla 3,03 - tällöin pitkällä juoksulla pelaaja jää voitolle pelaamalla tälläistä kerrointa. JA VIELÄ TUOSTA KÄRSIVÄLLISYYDESTÄ- Suomessa on joitakin ammattipelaajia jotka saavat elantonsa (osa vielä aika hyvän) urheiluvedonlyönnistä- Se perustuu tietojen hankkimiseen, todennäköisyyksien laskemiseen, urheilutietämykseen ja KÄRSIVÄLLISYYTEEN (pitää uskoa asiaansa ja kestää tappioputkia)! Tietenkin jos haluaa tuottoa sijoitetulle pääomalle - PITÄÄ OLLA ALKUPÄÄOMAA (Pelirahaa)!!! Jos haluaa rikastua nopeasti ..kannatta pelata lottoa ja rukoilla jumalaa!! --- Ai niin ..TOIVOTAN ONNEA RAHAN JAHTAAMISESSASI!! PS. voisit sponsoroida minuakin...mulla kun ei ole rahaa...sulla ilmeisesti puheista päätellen on!! On nimittäin niin hirveän hyvät argumentit urheiluvedonlyönnistä että pitää ihan informoida Vuoksenmaata ja kumppaneita..varmaan soittavat ja kysyvät neuvoa!! (Ps. saanko antaa puhelinnumeron?)

    VastaaPoista
  8. Otahan rauhallisesti IlyVön99..muista verenpaine. Olet oikeassa betting-käytännöstä...Mutta mitä olen seurannut niin pelaat monesti karmeesti alikertoimisia kohteita...eli et itsekkään seuraa ohjeitasi...!!!

    VastaaPoista
  9. Joo, otan rauhallisesti!! Tulee pelattua alikertoimisia, ja kuten sanoin pelaan liikaa - oikeestihan siellä ei olisi noin paljon pelattavaa! Mutta kun tämä on vielä kuitenkin harrastus ja olen valmis jopa häviämään vähän tästä ilosta. Pelaan paljon ja väkisinkin näistä alikertoimista osuu (tietenkin!), eli väärin pelattu malliin; väärin sammutettu!?
    Mutta näin lopuksi voisin sanoa: ÄLKÄÄ TEHKÖ NIINKUIN MINÄ TEEN, VAAN NIINKUIN MINÄ OPETAN!! Jätän tämän asian puimisen tähän!!

    VastaaPoista
  10. Kumma tyyppi toi kuuskutonen, kun hiilestyy het,,,

    Joku fucking Vuoksenmaa roiskii rahoillaan ja kuten
    pokerissa, ylipaljon panostava voittaa bluffaamalla.

    Go on kuuskutonen ja rupee oikeesti really PELAAMAAN!

    Ja tee niinkuin meiziboi neuvoo, niin rupeet rikastuun!
    Siis ei kolikoilla, vaan kunnon kasalla seteleitä, YEAH

    LOL lol loo

    VastaaPoista