Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 1. lokakuuta 2016

Ligue 1

VEDONLYÖNTI

UPDATE

Pelit ovat taas kääntyneet sinne huonommalle puolelle. Kokeillaan nousun poikasta Urheilusanomien vinkeillä.

Myöhäisillan jalkapallokohteet
 
3475: 2 Lille – Nancy 5,50
Ligue 1
Sarjan hännille juuttunut Lille taipui viikko sitten jo neljänteen peräkkäiseen tappioon, kun Saint-Etienne juhli kotonaan 3–1 -voittoa. Ottelun käännekohta nähtiin aivan avauspuoliajan lopussa, kun pelitapahtumia siihen asti dominoinut Lille joutui miesvajaalle. Toisella puoliajalla kotijoukkue oli parempi, mutta ilman typerää ulosajoa, olisi vieraiden täysi pistepotti ollut lähellä. Kokonaisuutena peliesitys oli Lillen kauden selkeästi paras.Nancyllä ei niin ikään ollut tuuritkaan puolella, kun se kärsi 0–1 -kotitappion pelitapahtumien vastaisesti sarjakärki Nicelle. ASNL oli parempi osapuoli avaustunnin ja hukkasi yhden huippupaikan juuri ennen vieraiden maalia, mikä syntyi käytännössä Nicen ainoasta todellisesta maalipaikasta.

Vain kolme maalia koko kaudella viimeistellyt Nancy lähtenee vierasotteluun jälleen totutusti puolustuksen kautta, jolloin pelintekovastuu jää isäntien harteille. Lillen itseluottamus on kuitenkin sen verta kadoksissa, että maalipaikkojen luominen ei ole helppoa. Suosikin aseman LOSC silti ansaitsee. Vetoihin kyllä puolestaan kelpaa Veikkauksen Nancyn voitolle asettama mahtipontinen 5,50 kerrointarjous.


3476: 2 Nantes – Bastia 4,70

Ligue 1
 Nantesin alavire tulosten osalta sai jatkoa viime kierroksella, kun se kärsi niukan 1–2 -tappion Marseillen vieraana. Les Canarisilla oli huippuviihdyttävässä ottelussa omat paikkansa, eikä pistejako olisi ollut vääryys. Bastian ja Guingampin välinen koitos ei suurempia yllätyksiä tarjonnut. Lähes pelikelvottomalla alustalla pelatussa ottelussa ei montaa tekopaikkaa nähty, vaikka Bastia sai pelata reilut 50 minuuttia ylivoimalla.Bastia lähtenee totuttuun tapaansa otteluun puolustuksen kautta panostaen suoraviivaisiin hyökkäyksiin. Asetelma ei ole Nantesin kannalta paras mahdollinen, sillä maalipaikkojen luominen hitaista hyökkäyksistä on isäntien selkeä heikkous. Kun Les Canarisin itseluottamuskin on kuuden voitottoman ottelun myötä hieman kateissa, voi kamppailusta povata hyvin vähämaalista. Kokoonpanojen osalta Nantesin tilanne on viime viikon kaltainen. Bastialta ovat uusina miehinä sivussa pelikieltoa kärsivät ykkösvahti Jean-Louis Leca ja runkohyökkääjä Enzo Crivelli.Vähämaalisuus tarkoittaa pieniä marginaaleja ja Veikkauksen Bastian voitolle paiskaama lähes viiden kerroin lähtee peleihin.

*******************************************

 
Näistä ranskalaiskohteista tein tuplan ja kaksi singleä. Panosta rivit saivat mukaansa 30 euroa.

Lauantai 1.10.2016 - PITKÄVETO

Tupla & Single x 2


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti