Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI

Eilen kaikki kohteet osuivat! Pelikassaan napsahti kiva 216,50 euron nettovoitto. 
Tänään olen Urheilisanomien kanssa samaa mieltä ottelusta Tappara-Kalpa. Itselläni on kuitenkin riveissä oma jaloste. Päätöksen tein ennen kuin vilkaisin US:n vinkkiä. Julkaisen tässä kuitenkin Urheilusanomien kommentin omalla idealla lantrattuna.

Keskiviikon pelikohde

6: X Tappara – KalPa 3,60
6: 2 Tappara – KalPa 3,75
SM-liiga 
Tappara pelasi eilen CHL:n neljännesvälieriä Luulajassa. Ottelu- ja matkustusrasitetta on siis annettava. Avainpelaajilla on myös viikonlopulta alla reipasta maajoukkue-rasitusta. Kristian Kuusela, Jani Lajunen ja Aleksi Elorinne pelasivat Karjala-turnausta ja Patrik Laine sekä Manu Honkanen pelasivat tiivistahtisen alle 20-vuotiaiden turnauksen.  Aivan tuoreilla luistimilla ei Tappara KalPan kimppuun pääse millään.

KalPan paketti oli todella mallikkaasti kasassa ennen maaottelutaukoa. Voittoputki on kuuden matsin mittainen: vauhtikiekko toimi ja lokakuun pelaajaksi valittu Eero Kilpeläinen loisti maalilla.  

Tapparan todennäköisesti normaalia väsyneimmillä luistimilla voi tulla vaikeuksia pysyä KalPan vauhdissa ja väsy voi näkyä myös tehojen puutteessa. Tappara on ottelussa suosikki, mutta normaalitilaa pienempi sellainen – alle 50 pinnaa. Odotettava maalimäärä on hyvin pieni, samaa tasoa kuin jalkapallon Euroopan huippusarjojen runsasmaalisimmissa matseissa.

Haen ottelussa tasapeliä ja vierasvoittoa. Tilastollinen jatkoajalle meneminen on mielestäni parempi, joten risti saa pääpanostuksen ja kakkosella haetaan omia pois.

Matkaan lähti kaksi singleä 37,50 euron panostuksella.

Keskiviikko 11.11.2015 - PITKÄVEDOT

Single-1

Single-2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti