Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Voitollinen syyskuu oli ja meni. Aloittelen vedonlyönnillisen lokakuun Mestarien liigan merkeissä. Lapuille survon kolme ottelua, ja niissä kaikissa haetaan enemmän tai vähemmän todennäköisiä yllättäjiä. Koko päivän peli-idea lähti tuplasta ja kahdesta singlestä. Sitten otin mukaan Juventuksen vierasvoiton ja koko homma lähti käsistä. Tämän jälkeen yksittäisille singleille jäi vain statistin rooli - eli niillä saa vaan osan panosta takaisin! Mennään tällä kertaa näin!! Vihjeet ovat minun ja Urheilusanomien sekasikiötä.
 
Päivän pelikohteet:
 
701: 2 At. Madrid– Juventus 3,40
Mestarien liiga
Madrid aloitti Mestarien liigan taivalluksen 2-3 yllätystappiolla Olympiakosin vieraana. Juventus sen sijaan voitti kotonaan Malmön 2-0. Madrid on aloittanut Espanjan liigan mainiosti ja on vielä siellä tappioitta. Juventus ei ole vielä alkukautena laskenut yhtään maalia! Torinolaisten puolustus on siis kunnossa. Tavallisesti pelaan juuri tällaista tapahtumaa vastaan, joten nyt pitäisi Juventuksen verkossa soida - ainakin kerran. Tällä kertaa pelaan vice versa, ja luotan italialaisten puolustukseen. Juventus tekee yhden ja sen puolustus pitää? Tähän pandamaiseen päätelmään lopetan ja ruksaan lapuille kakkosen!
  
705: 1 FC Basel – Liverpool 3,45
Mestarien liiga
Basel sai Real Madridin vieraana isännän kädestä, kun tukkaan tuli 1-5. Paljon kerrottavaa ei pelistä jäänyt. Mutta kotikentällä tilanne muuttuu, ja erityisesti englantilaiset joukkueet ovat sopineet sveitsiläisten hanskaan kuin käkikello. Basel johtaa omaa sarjaansa, mutta alakerran kanssa on ollut ongelmia. Liikaa menee omiin. Viimeksi Thunia vastaan joukkue joutui tyytymään tasuriin BERAT SADIKIN yliajan tasoituksen ansiosta. Ottelun panokset ovat suuret, sillä Liverpool on Baselin päävastus jatkopaikkaa ajatellen. Avauksesta Philipp Degen jatkaa sivussa, toppari Walter Samuel todennäköisesti myös. Mataas Delgadon pelaaminen on epävarmaa. Näistä pientä miinusta.

Liverpool voitti Ludogoretsin avauskierroksella vain vaivoin 2-1 ja tarvitsi hitusen onnea. Gerrardin rankkari yliajan alkuun naulasi kolmet pisteet. Jälleen kerran Poolin alakerta onnistui tössimään kertaalleen ja kas, omissa soi. Alakerran epävarmuus ja virheherkkyys on Poolin suurin akilleen kantapää. Tosin ei pallonhallintakaan joukkueelle sovi, kun murtautumisen kanssa on jatkuvasti vaikeaa. Allenin ja Johnsonin pelaaminen on mahdollisuuksien rajoissa, Sturridge kursittaneen väkisin kasaan, Flanagan on pitkään sivussa.

Tasainen ottelu ei yllättäisi. Liverpool tuskin selviää ilman takaiskua (taaskaan), ja kun myös Baselin alakerta on haavoittuvainen, on helppo olettaa, että pelissä mässäillään maaleilla. Basel ei ole ehkä aivan niin hyvä kuin viime vuosina, mutta kyllä se kotonaan kykenee Liverpoolin tasoisen joukkueen haastamaan tasaiseen kamppailuun. Pool on pelissä suosikki, mutta Baselin menestys ei yllättäisi.

Basel saa pelin 3,45 kertoimella.

717: 1 Malmö FF – Olympiakos 3,60
Mestarien liiga
Malmö oli melkoisen vastaanottava osapuoli Juventuksen vieraana ja oli lopulta jopa onnekas, että hävisi vain 0-2. Tämä on varmuudella ainoa ottelu, missä Malmö pääsee yrittämään itselleen tutumpaa pallonhallintapeliä. Ja jos Eurooppa liigaan tekee mieli, tämä peli pitää myös voittaa. Kenraali oli onnistunut, kun Mjällby kaatui lauantaina peräti 4-1. Virheherkkä alakerta saa olla tarkkana Olympiakosin kontrien kanssa. Pitkäaikaispotilas Molins on sivussa.

Olympiakos pääsi yllättämään Atleticon kotonaan 3-2 ja käytti tylysti hyväkseen vieraiden virheet. Pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin, 1-1 lukemin. Sarjassa joukkue kärsi kauden avaustappion 0-1 numeroin Atromitosin vieraana. Joukkue on ollut hyökkäyspäässä varsin tehokas tähän mennessä, eikä defensiivisellä lähestymistavalla valtavaa määrää maalipaikkoja ole nytkään luvassa, joten tehoja tarvitaan.

Malmö aloittaa varmasti viemällä peliä, mutta Olympiakos päässee vähitellen mukaan. Helleenit ovat vastaiskuissaan vaarallisia ja osaavat varmasti käyttää Malmön epävarman alakerran virheet hyväkseen. Vastoin useiden odotuksia, itse odotan pelistä runsasmaalisempaa. Tuskin Malmö tässä peruuttelemaan lähtee, ja kun alakerta on altis virheille, omissa soinee. Toki Olympiakos voi olla varsin passiivinen, mutta ei nyt sentään ylireagoida!

Malmön voitto kelpaa vetoihin.
*******************************
Tämä hieman "aivopierumaisesti" koottu setti käsittää trion, kolme tuplaa sekä kaksi singleä. Panosta lähti matkaan jälleen kohtuullinen määrä, eli nyt kokeillaan 70 euron täkyllä.
 
Keskiviikko 1.10.2014 - PITKÄVEDOT
 
 
 Trio: 701:2, 705:1, 717:1; Kerroin 42,22; Panos 10€
 
Tupla-1: 701:2, 705:1; Kerroin 11,73; Panos 10€
 
Tupla-2: 701:2, 717:1; Kerroin 12,24; Panos 10€
 
Tupla-3: 705:1, 717:1; Kerroin 12,42; Panos 20 € 
 
Single-1: 705:1; Kerroin 3,45; Panos 10 €
 
Single-2: 717:1; Kerroin 3,60; Panos 10 €
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti