Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

6.7.2013 Lauantai - Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI

Hienon kesäkuun jälkeen aloittelen nyt heinäkuun pitkävedot. Kohteita on kolme, ja kaikki ovat kotimaisesta jalkapallon Veikkausliigasta. Kohteista kaksi viimeisintä pelataan huomenna sunnuntaina 7.7.

Päivän vetokohteet ja merkit


Kovasti hyökkäysvoimaansa täydentänyt KuPS kohtaa Rovaniemellä pienessä voitottomassa putkessa olevan RoPS:n. Haen vielä rovaniemeläisten alavireen jatkumista ja KuPS:n puolustuspelin parantumista. Kuopiolaisten hyökkäysvoima pystyy hoitelemaan otteluita kotiin, mikäli puolustus pitää - kohteeseen luottavaisin mielin kakkonen.

VPS kohtaa kotonaan heikosti pelanneen Interin. Vaikka turkulaisilla on takanaan torstailta vierasmatsi Eurooppaliigan karsinnoista, haen tässä vierasvoittoa. Vaasalaisilla voi olla edessään vaikeuksia peliään löytämässä olevan Interin kanssa - kakkonen.

Kolmannessa kohteessa kokeilen sen kummempia perustelematta juuri valmentajaa vaihtanutta kotijoukkuetta. FC Honka on hyvässä vireessä, mutta käytän tässä vanhaa kaavaa pelata valmentajaa vaihtanutta joukkuetta - ykkönen.

Näistä kuukauden ensimmäisistä kohteistani teen trion ja kaksi tuplaa. Panosta riveihin menee 40 euroa.

Lauantai 6.7. - PITKÄVEDOT


Trio: 39:2, 129:2, 133:1; Kerroin 39,71; Panos 10€
Tupla1: 39:2, 129:2; Kerroin 13,02; Panos 10€
Tupla2: 39:2, 133:1; Kerroin 9,45; Panos 20€

 
 






2 kommenttia:

  1. Luin yhteenvetosi kesäkuulta ja tästä innostuneena tahdon olla voittajan puolella, vaikka tuo rovaniemi-kuopio ottelun kakkonen epäilyttääkin. olen yllätyshullu ja teen saman rivin! Onnittelut sinne ja tänne tulevan lunastuksen johdosta???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti et suuria panoksia laittanut...kalakukkopojat hävisivät 0-1.

      Poista