Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Keskiviikko 1.8.2012 - Jalkapalloa - CL-karsinta ja Olympiakisat

VEDONLYÖNTI

Heinäkuu päättyi voitolliseen suoritukseen, kun IFK Mariehamn voitti FC Interin maanantaina Turussa peräti 3-0. Single osui ja toi pelikassaan 150 euroa (+120€).

Tänään aloitetaan elokuinen taivallus vedonlyönnin maailmassa. Vetomuotona pelaan monivetoa, ja kohteet monarissa ovat Mestarien liigan karsintaa ja miesten Olympia-jalkapalloilua. Pelilappuun ruksaan 192 rivin järjestelmän, ja 0,20 euron rivipanoksella, loppulasku on 38.40 euroa.


 Keskiviikko 1.8.2012 - Moniveto 1

1. Celtic-HJK 0123-01
Mestarien liiga:
Celtic on resursseiltaan eri tasoa Klubiin verrattuna, mutta Skotlannin mestari ei ole niin vahva joukkue kuin 2000-luvun alkupuolella. HJK:n yllätysmahdollisuus edellyttää puolustuspelin onnistumista avausosassa, jotta ratkaisu saadaan siirrettyä toiseen osaotteluun Helsinkiin.

2. Iso-Britannia-Uruguay 01-01
Olympialaiset:
Uruguayn on käytännössä pakko voittaa ottelu päästäkseen jatkoon, kun taas briteille riittää tasapeli. Kotijoukkue ottanee otteluun varovaisen lähestymistavan, mikä laskee maaliodotusarvoa.

3. Senegal-Arabiemiraatit 012-01
Olympialaiset:
Senegal on erittäin lähellä jatkopaikkaa kaadettuaan sunnuntaina Uruguayn. Arabiemiraateilla ei ole mahdollisuuksia jatkoon. Senegalille riittää jatkopaikkaan tasapeli. Arabiemiraatit tuskin antautuu ilman taistelua.




2 kommenttia:

  1. Hommaa ILE isompi suokuokka, jolla saat
    tuplasti/ triplasti runsaammin tota RAHHOO

    VastaaPoista
  2. Näin on...mutta ei varmaankaan kuokka, vaan catebillar!

    VastaaPoista