Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

The 2012 UEFA European Football Championship - Poland and Ukraine - Final

JALKAPALLON EM-KISAT 2012

Finaali

Espanja-Italia

Sunnuntai 1.7.2012 , klo 21:45 - Kiova

Espanja pyrkii ottelussa pitämään palloa ja hakemaan tätä kautta maalipaikkoja. Italia pyrkii tietenkin rikkomaan tätä. Mitenkä korkealta Italia karvaa, jää nähtäväksi. Asetelma on kuitenkin se, että Espanja pyörittää ja Italia yrittää vastahyökkäyksillä ratkaisua. Tässä asetelmassa "Super" Mario Balotelli on avainasemassa. Espanja on ennakkosuosikki, mutta Italia pystyy suuriin voittoihin.

Arvio: Jos Espanja saa avausmaalin, se on mestari. Italia joutuu tällöin avaamaan peliään ja sehän passaa espanjalaisille. Jos taas espanjalaisten peli tökki, jatkoaika on lähellä. Tulos 0-0 ei tässäkään ottelussa ole poissuljettu varsinaisen peliajan jälkeen. Italia on aina vaarallinen, mutta espanjalaisten taito on liikaa. Espanja uusi mestaruutensa - viimeistään rankkareilla!



VEDONLYÖNTI

Viimeisin vedonlyöntisessio 28.6. jäi kesäkuun viimeiseksi. FC Lahden ja Italian voitot toivat pelikassaan 70,80€ euroa.

Tänään aloitetaan heinäkuun rynnistys tulos- ja monivedolla. Kohteina on tältä päivältä jalkapallon EM-kisojen finaali ja huomiselta kaksi veikkausliigan ottelua: VPS-JJK ja KuPS-Jaro.

Kohteet ja Ideat:

Espanja-Italia  (tulosveto,moniveto)
Runkosarjassa joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin. Tänäänkään tasapeli ei ole huono arvaus. Tulosvedossa painotan juuri tuota 1-1 tulosta. Muitakin tuloksia laitan - kummallekin laiton vaihtoehdot väliltä 0-2 maalia.
Monivedossa haen minimaalisia maalimääriä, eli 0,1-0,1.

VPS-JJK  (moniveto)
JJK on pelannut viimeaikoina todella huonosti. VPS sensijaan on ollut todella pirteä. Haen tässä todella rohkeasti vierasvoittoa. Riskivetoni sisältää kotijoukkueella 0-1 maalia ja jyväskyläläisille 2-3 maalia.

KuPS-Jaro (moniveto)
Kuopiolaiset ovat valuneet liigan viimeiseksi. Jaro on toiseksi viimeisenä ja putoaa huomenna viimeiseksi - näin ainakin uskon. Haen kuopiolaisten voittoa painotetusti. Maaleja kotijoukkueella 2-3 ja pietarsaarelaisille 0-1.

Monivetoon tulee 64 rivin järjestelmä ja tulosvedossa on tulessa kahdeksan riviä.

Pelikokonaisuuden ideana on minimoida tappiot tulosvedolla, ja iskeä lähinnä monivedossa, sekä painotetulla tuloksella EM-finaaliin. Panoksia kuluu peräti 92,80 euroa.

Sunnuntai 1.7.2012 - TULOSVEDOT JA MONIVETO

Tulosveto  nro-11

Rivit 1-3: Espanja-Italia 0-0 , 1-0 , 0-1; Panos 10€/Rivi = 30€

Rivi 4: Espanja-Italia 1--1; Panos 30€

Rivit 5-8: Espanja-Italia 2-1 , 2-0 , 1-2 , 0-2; Panos 5€/Rivi = 20€

Moniveto nro-2





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti